Як виглядають найдорожчі квартири, які продають у Дніпрі

Як виглядають найдорожчі квартири, що їх продають у Дніпрі

Як виглядають найдорожчі квартири, що їх продають у Дніпрі - фото: freepik.com та olx.ua, колаж Vgorode

Події
04 серпня 2022 15:33

Ринок продажу нерухомості в Україні знову запрацював і на дошках оголошень стало ще більше варіантів житла. Vgorode вирішив показати, як виглядають найдорожчі квартири, які можна купити у Дніпрі.

Найдорожча квартира – за 606 тисяч доларів

Найдорожча квартира у Дніпрі за 606 тисяч доларівНайдорожча квартира у Дніпрі за 606 тисяч доларів - фото: olx.ua

Найдорожча квартира, яку ми знайшли, знаходиться у ЖК преміум класу Park Residents – ця новобудова недалеко від парку Шевченка. Квартиру продають як ексклюзивну. Вона на восьмому з десяти поверхів та її площа – 202 квадратні метри.

Цікаво те, що за таку вартість у квартирі ще навіть немає ремонту, на відміну від інших її "конкуренток", які наближаються за ціною. Більше того, не збудовано і міжкімнатних стін. З одного боку добре – можна зробити "своє" планування. А з іншого боку – це ще один чималий вклад у вартість житла.

Площа квартири велика. Вікна виходять на три сторони – на панораму міста та набережну. За плануванням можна зробити кухню-вітальню та три спальні. У будинку своя котельня, дворівневий паркінг, охорона та найцікавіше – панорамна зелена зона відпочинку на даху.

Квартира в стилі "дорого-багато" за 600 тисяч доларів у Дніпрі

Квартира у стилі Квартира у стилі

Другою за ціною стала квартира на набережній у ЖК "Фестивальний". Цей комплекс теж знаходиться в хорошому місці, де поряд парк Шевченка, Монастирський острів, річка Дніпро.

Квартира площею 182 квадратні метри. Знаходиться вона на останньому – 11-му – поверсі. Кімнати у квартирі чотири. Продавець пише, що всередині дизайнерський ремонт за "останніми найдорожчими технологіями". Можна одразу заїжджати та жити. Щоправда, дизайн квартири на любителя – багато золота, мармуру, кованих елементів.

Інста-квартира за 498 тисяч доларів у Дніпрі

Інста-квартира за 498 тисяч доларів у Дніпрі -Інста-квартира за 498 тисяч доларів у Дніпрі - фото: olx.ua

Третьою за ціною стала квартира у ЖК "Комфорт Сіті", що знаходиться в районі проспекту Поля.

Тут площу квартири 220 квадратних метрів. Є три спальні з гардеробами, величезна кухня-студія та два санвузли. Ремонт тут також зроблено за авторським дизайнерським проектом. Виглядає дуже сучасно і при цьому затишно.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах