Де і коли у Дніпрі можна продовжити термін дії учнівських квитків

Де і коли у Дніпрі можна продовжити термін дії учнівських квитків -

Де і коли у Дніпрі можна продовжити термін дії учнівських квитків - фото: t.me/humpolitic

Події
04 серпня 2022 13:23

У багатьох школярів у Дніпрі виникли проблеми з продовженням дії учнівського квитка, оскільки під час воєнного стану в закладах освіти це зробити неможливо. Однак вихід із цієї ситуації є.

У департаменті гуманітарної політики повідомили, що для учнів четвертих, п’ятих, дев’ятих, десятих та одинадцятих класів відбудеться продовження терміну дії учнівських. Це стосується тих документів, чий термін скінчився  31.05.2021 та 31.05.2022 року.

На вже існуючі учнівські квитки будуть наносити спеціальні голограмні наліпки, які засвідчуватимуть про продовження їхньої дії. Отримати голограму можна буде у понеділок, 8 серпня, з 09:30 до 16:00 у парку імені Лазаря Глоби (на місці новорічної ялинки). З собою потрібно мати учнівський квиток з вичерпаним терміном дії.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Якщо у вас виникли питання, то можете звертатися на гарячу лінію за номерами:

  • 063 876 94 49,
  • 067 876 94 49,
  • 050 876 94 49.

Нагадаємо, що на прострочені учнівські без голограми не будуть поширюватися пільги у транспорті. Якщо наліпка буде, то діти зможуть і надалі користуватися знижкою в 25% в автобусах та безкоштовним проїздом в електротранспорті.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах