Окупанти створюють ударне угруповання на Криворізькому напрямку

Окупанти створюють ударне угруповання на Криворізькому напрямі

Окупанти створюють ударне угруповання на Криворізькому напрямі - фото умовне: facebook.com/GeneralStaff.ua/photos

Події
03 серпня 2022 12:38

Російська армія створює ударне угруповання на Криворізькому напрямку та продовжує бойові дії на зайнятому рубежі оборони.

Як повідомили в оперативному командуванні "Південь", ударне угруповання окупанти створюють, щоб не допустити прориву наших військ. Також вони планують контрнаступальні дії для виходу на адміністративний кордон на Херсонщині.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, раніше військовий експерт Олег Жданов повідомив, що російські окупанти не спроможні захопити Кривий Ріг, їх цікавить створення сухопутного коридору до невизнаного Придністров'я.

- У районі Кривого Рогу угруповання посилюється, але побачимо, що вони можуть зробити. Навряд чи вони підуть на Кривий Ріг. РФ, ймовірно, більше цікавить узбережжя, – заявив Жданов.

Нагадаємо, сьогодні вночі окупанти знову вдарили по Апостолівській та Зеленодольській громадах у Криворізькому районі. Зі ствольної артилерії вони обстріляли Велику Кострому. Внаслідок цього у селі пошкоджено лінію електропередач, будівлю дошкільного навчального закладу та церкву. Люди не постраждали. В Апостолівській ТГ касетними снарядами обстріляли межі двох сіл. Обійшлося без жертв та руйнувань.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах