У прокуратурі показали наслідки обстрілу Дніпропетровщини

У прокуратурі показали наслідки обстрілу Дніпропетровщини

У прокуратурі показали наслідки обстрілу Дніпропетровщини - фото: dnipr.gp.gov.ua

Події
02 серпня 2022 18:15

Вночі 2 серпня російські окупанти обстріляли два райони Дніпропетровської області – Криворізький та Синельниківський. У прокуратурі розповіли подробиці.

За даними слідства, ворог поцілив по населеним пунктам із реактивних систем залпового вогню. Там пошкоджено інфраструктуру аграрного підприємства, житловий будинок, місцевий магазин та автомобілі містян.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім цього, вчора, 1 серпня, окупанти нанесли удар з ракетного комплексу  "Точка-У" по околицях одного з населених пунктів Криворізького району. Там пошкоджено залізничну інфраструктуру. На щастя, постраждалих людей немає. 

За процесуального керівництва Синельниківської, Криворізької східної та Криворізької південної окружних прокуратур здійснюється досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни (частина 1 стаття 438 КК України).

Також, рятувальники завершили обстеження територій Покровської громади в Синельниківському районі, яку окупаційні війська обстріляли з РСЗВ "Смерч".

Як повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, в одному з сіл пошкоджено три житлові будинки, шість легкових автівок та будівля однієї з районних спілок. У подвір‘ях мешканців виявили воронки і уламки від реактивних снарядів. На щастя, ніхто не постраждав.

Пошкоджений через обстріл автомобільПошкоджений через обстріл автомобіль - фото: t.me/mykola_lukashuk
Пошкоджена будівляПошкоджена будівля - фото: t.me/mykola_lukashuk

У населеному пункті виявили уламки від снарядів та вирвиУ населеному пункті виявили уламки від снарядів та вирви - фото: dnipr.gp.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах