Лукашук прокоментував загрозу наступу російських військ на Кривий Ріг

Лукашук прокоментував загрозу наступу російських військ на Кривий Ріг

Лукашук прокоментував загрозу наступу російських військ на Кривий Ріг - фото: oblrada.dp.gov.ua

Події
01 серпня 2022 13:29

Росія почала накопичувати додаткові резерви під Херсоном, що може становити загрозу для Кривого Рогу. Таку думку висловив військовий експерт Олег Жданов. Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук прокоментував цю інформацію.  
 
Микола Лукашук розповів, що всі підступи до Криворізького району надійно захищені. Збудовано опорні пункти, фортифікаційні споруди, вирито десятки кілометрів окопів. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації
 
Він додав, що наразі вся область надійно укріплена. Для обороноздатності Дніпропетровщини зроблено все можливе. Всі напрямки: Херсонський, Харківський, Донецький, Запорізький під контролем Збройних сил.  
 
За словами Миколи Лукашука, окупанти не шкодують своїх ракет і накривають артилерією міста і села. Тому він закликає не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та дотримуватися правил безпеки. Але в той самий час зберігати спокій і довіряти українським захисникам.  
   
– Розумію, що всім зараз важко. Можливо, комусь здається, що ця війна ніколи не закінчиться. Втім ворог того і хоче – щоб українці зламалися. Тому окупанти своїми обстрілами влаштовують нам терор, намагаються посіяти паніку, "працюють" на інформаційному фронті. Але ми довіряємо нашим воїнам. Покладаємося на ЗСУ, віримо в Президента, допомагаємо нашим захисникам і підтримуємо один одного. Війна закінчиться нашою Перемогою, – написав Микола Лукашук.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах