У Кривому Розі оголосили винагороду у 50 тисяч гривень за зрадників

У Кривому Розі оголосили винагороду у 50 тисяч гривень за зрадників - фото

У Кривому Розі оголосили винагороду у 50 тисяч гривень за зрадників - фото

Події
31 липня 2022 11:52

Очільник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул пообіцяв грошову винагороду за інформацію про зрадників.

За словами Олександра Вілкула, є люди, які підло працюють на окупантів. Вони отримують "кроваві" гроші, а за це повідомляють ворогу про дислокацію та переміщення підрозділів Збройних сил України, розміщення складів, коригують обстріли окупантів.

- Ці люди також ходять і живуть поруч з нами. Хоча ні, це не люди. Це гірше ворогів, це зрадники, – написав голова Криворізької військової адміністрації.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вілкул наголосив, що українські спецслужби активно шукають таких злочинців і знаходять їх. Щоб прискорити цей процес, у Кривому Розі створили спеціальну гарячу лінію, куди можна повідомити про колаборантів та зрадників. Звертатися можна:

  • За телефоном: 067-563-02-63 (будь-який месенджер – Viber, Telegram, Signal);
  • На електронну пошту: krviddil.ssu@gmail.com.

При цьому потрібно повідомити прізвище, ім’я та по-батькові людини, а також за можливості її телефонний номер, адресу проживання та іншу інформацію, яка допоможе встановити її особистість. Окрім цього, потрібно детально описати подію чи факт, який підтверджує те, що людина працює на ворога. За наявності варто додати відповідні фото чи відео. Також треба вказати свої дані, щоб з вами могли зв’язатися та уточнити все.

Олександр Вілкул зазначив, що якщо надана інформація допоможе виявити та затримати зрадника, то він особисто виплатить винагороду у розмірі 50 тисяч гривень, а за агітатора "русского міра" – 10 тисяч гривень. Він наголошує, що обов’язково повинні бути докази, що людина причетна до злочину.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах