Яка ситуація у Дніпропетровській області на 31 липня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 31 липня -

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 31 липня - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
31 липня 2022 09:04

Ніч на 31 липня у Дніпропетровській області минула неспокійно – ворог накрив вогнем Нікопольський та Криворізький райони.

Російські війська з "Градів" обстріляли Нікополь. На житлові квартали міста скерували близько 50 снарядів. Внаслідок обстрілу постраждав 67-річний чоловік, розповів голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

Росіяни обстріляли місто Нікополь -Росіяни обстріляли місто Нікополь - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Пошкоджені будинки -Пошкоджені будинки - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Як розповів голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук, також у Нікополі вщент знищено один приватний житловий будинок, гараж, дві господарчі споруди. У школі та дитсадку вибито вікна. Всього пошкоджено більше 20 приватних будинків, близько дев’яти господарчих споруд, газопровід та водовід. Окрім цього, зачепило близько десяти багатоповерхівок, будівлю одного з підприємств. На місцевому автопідприємстві згоріли два автобуси, ще до десяти – пошкоджені.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Є значні руйнування -Є значні руйнування - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Виведені з ладу газогін та водопровід. Наразі на місці працюють фахівці. У місті виявлено воронки та уламки "Градів". Рятувальники обстежують території Нікополя. На ранок по місту також випустили дві крилаті ракети. Інформація щодо постраждалих і руйнувань з‘ясовується.

Згоріли декілька автобусів -Згоріли декілька автобусів - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Під обстріл російських військ потрапив і Криворізький район. Ворог обстріляв прикордонні території Зеленодольської громади. Минулося без постраждалих та без руйнувань.

Очільник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул зазначив, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту продовжує залишатися напруженою, але повністю контролюється ЗСУ.

В інших районах області ніч минула спокійно. На ранок 31 липня російських окупантів на території Дніпропетровщини немає.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах