У Дніпрі сталася смертельна ДТП: загинуло двоє людей

У Дніпрі сталася смертельна ДТП: загинуло двоє людей

У Дніпрі сталася смертельна ДТП: загинуло двоє людей - фото: dp.dsns.gov.ua

Події
07 липня 2022 15:21

Вдень 6 липня, у Дніпрі, на вулиці Моторна Амур-Нижньодніпровського району сталася смертельна ДТП. Там зіткнулися ВАЗ 2114 та Nissan Pathfinder.

Як повідомили в пресслужбі ДСНС, 83-річну пасажирку ВАЗ 2114 затиснуло всередині автомобіля. Вона померла на місці від сильного удару та отриманих травм. Жінку діставали рятувальники за допомогою спецобладнання.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

83-річну пасажирку ВАЗ 2114 затиснуло всередині автомобіля83-річну пасажирку ВАЗ 2114 затиснуло всередині автомобіля - фото: dp.dsns.gov.ua

Також внаслідок аварії постраждало два водія. Вони вийшли самостійно зі своїх автомобілів ще до прибуття рятувальників. Їх госпіталізували в лікарню.

Сьогодні, 7 липня, стало відомо, що водія Nissan Pathfinder не вдалося врятувати.

Нагадаємо, що у Кривому Розі на Дніпропетровщині сталася серйозна ДТП, внаслідок якої загинула дівчина. Ще п’ятеро людей постраждали. Так, автомобіль "Рено" їхав зі сторони ботанічного саду. У цей момент назустріч йому їхало "Ауді". За попередньою інформацію, в останньому були випускники. Раптом машину занесло, вона перевернулася і впала на "Рено". Після цього "Ауді" відлетіла на узбіччя. 18-річна дівчина загинула на місці події. Водій і ще двоє пасажирів отримали травми. Їм також 18 років. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах