Яка ситуація у Дніпропетровській області на 29 липня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 29 липня -

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 29 липня - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
29 липня 2022 09:29

В ніч на 29 липня російські окупанти вдарили по двом районам Дніпропетровської області – Нікопольському та Криворізькому.

Очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко розповів, що росіяни з РСЗВ "Град" обстріляли житловий квартал у Нікополі. Вони випустили по місту більше 40 реактивних снарядів. Внаслідок обстрілу пошкоджено шість приватних будинків та господарчі споруди. Також зачепило лінію електропередач, тому тисячі нікопольчан залишилися без світла. Наразі на місці працюють бригади електриків.

Росіяни обстріляли Дніпропетровщину -Росіяни обстріляли Дніпропетровщину - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Пошкоджені будинки -Пошкоджені будинки - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Попередньо відомо, що ніхто з місцевих мешканців не постраждав. В місцях обстрілів розкидані уламки реактивних снарядів і виникли воронки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На місці обстрілу виникли воронки -На місці обстрілу виникли воронки - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

У Криворізькому районі ворог вдарив по прикордонним територіям Зеленодольської громади. Ніхто не постраждав, повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

В інших районах області ніч минула спокійно та без надзвичайних ситуацій. Російських окупантів на території Дніпропетровщини на ранок 29 липня немає.

Керівник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул зазначив, що на Криворізькому напрямку ситуація продовжує залишатися стабільно напруженою, але перебуває під повним контролем ЗСУ. За інформацією Оперативного командування "Південь", ворог переважно зосереджує зусилля на утриманні зайнятих рубежів. Наші воїни відбили контрудари ворога біля Давидового Броду, у напрямку Брускинське – Білогірка. Окупанти зазнали втрат та відійшли.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах