США попередили РФ про швидку і жорстку відповідь у разі анексії територій України

США попередили РФ про швидку і жорстку відповідь у разі аннексиї територій України

США попередили РФ про швидку і жорстку відповідь у разі аннексиї територій України - ілюстрація: facebook.com/usdos.ukraine

Події
27 липня 2022 14:06

США попередили Росію про швидку та жорстку відповідь у випадку, якщо вона анексує окуповані території України.

Як повідомили у посольстві США в Україні, їм відомий наступний крок РФ. Росія зараз закладає основу анексії окупованих нею територій, а це пряме порушення суверенітету України.

- Якщо Росія продовжить реалізацію своїх планів анексії, ми відповімо швидко та жорстко разом із нашими союзниками та партнерами, – йдеться у заяві посольства США в Україні.

Нагадаємо, що окупаційна "влада" анонсує псевдореферендуми на вересень 2022 року. Нещодавно глава МЗС РФ Сергій Лавров також повідомив, що "спецоперація виходить за межі Донбасу". Окупанти хочуть анексувати Херсонську та частину Запорізької областей, провівши там липовий референдум. У Мелітополі людям навіть загрожують депортацією у разі відмови брати участь у референдумі. Окупанти останні тижні роблять тотальний обхід мікрорайонів багатоповерхового сектору та приватних будинків – шукають мешканців.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах