Мер Дніпра розповів, як працює штаб оборони міста без Геннадія Корбана

Мер Дніпра розповів, як працює Штаб оборони міста без Геннадія Корбана

Мер Дніпра розповів, як працює Штаб оборони міста без Геннадія Корбана - фото умовне: nationalcorps.org

Події
26 липня 2022 13:21

22 липня, очільник територіальної оборони Дніпра Геннадій Корбан намагався повернутися в Україну. Проте на польсько-українському кордоні в нього вилучили український паспорт. Прикордонники заявили йому, що його українське громадянство припинено. Міський голова Дніпра Борис Філатов розповів, як працює Штаб оборони міста, без його керівника.

Мер Дніпра зазначив, що недопуск в Україну Корбана повністю зруйнував керування Штабом оборони міста. Виникло багато логістичних, транспортних, фінансових та моральних проблем через те, що вони особисто керувалися Геннадієм Корбаном.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Проте, незважаючи на це, Штаб оборони Дніпра, продовжує активно працювати. За словами Бориса Філатова, Геннадій Корбан на зв'язку і нарешті залишив транзитну зону, куди його відправили без документів як людину без громадянства. Він дистанційно допомагає місту і абсолютно включений до роботи Штабу.

Нагадаємо, найближчим часом Геннадій Корбан має намір повторити спробу повернутися в Україну за іншими документами, які в нього залишилися. Він сказав, що має не анульоване свідоцтво про народження, де написано його місце народження: місто Дніпропетровськ, Україна. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах