Дніпровські десантники збили російський літак Су-25

Дніпровські десантники збили російський літак Су-25

Дніпровські десантники збили російський літак Су-25 - фото умовне: rbc.ua

Події
25 липня 2022 13:01

Вчора, 24 липня, дніпровські військові збили російський штурмовик Су-25 "Грач".

Як повідомили на сторінці підрозділу 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади ДШВ ЗСУ, підрозділи протиповітряної оборони за допомогою ПЗРК "Ігла" успішно збили російський штурмовик Су-25 "Грач".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

 – Броньований літак окупантів був назавжди приземлений розрахунком ПЗРК "Ігла". Смерть російським окупантам! ДШВ – завжди перші! Слава Україні! – написали січеславські десантники.

Керівник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул також розповів, що українська авіація та артилерійські частини продовжують завдавати точних ударів по складах боєприпасів та скупченням живої сили та техніки супротивника.

За інформацією Генштабу ЗСУ, усі спроби ворожих штурмових дій на Криворізькому напрямку, українські воїни одразу придушили. Окупанти зазнають значних втрат у живій силі та техніці.

Нагадаємо, вночі 23 липня росіяни вдарили по території Червоногригорівської громади, що в Нікопольському районі, з використанням РСЗВ. Партизани, які працюють на іншому березі Каховського водосховища у відповідь нанесли вогневе ураження по позиціям окупантів. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах