Партизани обстріляли російські позиції на окупованому березі Каховського водосховища

Партизани обстріляли російські позиції на окупованому березі Каховського водосховища

Партизани обстріляли російські позиції на окупованому березі Каховського водосховища - фото: pivdenukraine.com.u

Події
23 липня 2022 11:57

Останнім часом російська армія посилила обстріли по Нікопольському району та самому місту Нікополь. Удари по ньому наносять через річку Дніпро з району окупованого міста Енергодар та частини Запорізької області. 

Як повідомив голова Нікопольської районної адміністрації Євген Євтушенко, сьогодні вночі росіяни також вдарили по території Червоногригорівської громади, що в Нікопольському районі, з використанням РСЗВ. Партизани, які працюють на іншому березі Каховського водосховища у відповідь нанесли вогневе ураження по позиціям окупантів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

 - Енергодар, Водяне, Кам'янка-Дніповська та інші тимчасово окуповані території – це Україна! Хлопці кажуть, що у окупантів під ногами горітиме земля. Окрема дяка людині з позивним Алладин, – написав Євген Євтушенко.

За його словами, зараз обстріляні території Нікопольського району, обстежує ДСНС.

Нагадаємо, в ніч на 23 липня у Дніпропетровській області минула із затяжними тривогами та обстрілами. Російські війська ударили по Нікопольському та Криворізькому районах. з "Градів" накрили Червоногригорівську громаду, що в Нікопольському районі. О 2-й годині ночі по ній випустили до 20 снарядів. На щастя, жертв та руйнувань немає.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах