За донати для ЗСУ: у Дніпрі можна знищити "Путіна"

За донати для ЗСУ: у Дніпрі можна знищити "Путіна" -

За донати для ЗСУ: у Дніпрі можна знищити "Путіна" - фото: dniprorada.gov.ua

Події
24 липня 2022 17:54

У Дніпрі проходить мистецька акція, в рамках якої 30 днів поспіль (щоразу різними способами) всі охочі зможуть взяти участь у знищені Путіна. Для цього потрібно буде зробити благодійний внесок для ЗСУ.

У субота, 23 липня, у стінах "Площі культури та креативу" офіційно відкрили благодійну художню виставку "Неприйняття". На ній представлені 193 картини від 29 митців із різних міст України. Вона є концептуальною і має шість залів по аналогії стадій психологічного прийняття людиною війни. Це заперечення, гнів, торг, депресія, прийняття і дія, розповіли у міській раді.

У Дніпрі відкрили художню виставку -У Дніпрі відкрили художню виставку - фото: dniprorada.gov.ua

За словами креативного директора виставки Влада Божича, виставкою хотіли привернути увагу до війни в країні. Її концепція говорить про те, що війну не можна прийняти, а слід діяти усім гуртом для спільної перемоги. Він наголошує, що, проходячи кожну залу, можна відчути різні емоції, трансформації. Тут також створені концепції з інтерактивами, де люди можуть за донати знищувати скульптуру "неприємної людини".

На виставці представлені найрізноманітніші роботи -На виставці представлені найрізноманітніші роботи - фото: dniprorada.gov.ua

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, на виставці є 30 однакових голів президента РФ у мистецькому виконанні – усі їх чекатиме однаковий фінал, проте різними засобами, повідомляє ТСН. Право знищити голову Путіна будуть розігрувати серед тих, хто зробить благодійний внесок українським бійцям. Представники виставки будуть анонсувати варіацію смерті, а люди робитимуть онлайн-донати. Всі зібрані кошти підуть на ЗСУ, на придбання квадрокоптерів з тепловізором.

На виставці можна знищити "неприємну людину" -На виставці можна знищити "неприємну людину" - фото: dniprorada.gov.ua

Виставка працюватиме до 23 серпя з 11:00 до 19:00, вихідні – понеділок та вівторок. Адреса: "Площа культури та креативу", площа Троїцька, 5-а, 3 поверх (колишній Музей українського живопису). Діють обмеження за віком: 16+.

Вхід безкоштовний -Вхід безкоштовний - фото: dniprorada.gov.ua

Розклад заходів -Розклад заходів - фото: dniprorada.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах