У центрі Дніпра на авто впало велике дерево

У центрі Дніпра на авто впало велике дерево -

У центрі Дніпра на авто впало велике дерево - фото: dp.dsns.gov.ua

Події
24 липня 2022 10:14

У Дніпрі рятувальники прибрали велике дерево, яке впало на припаркований автомобіль.

Як розповіли у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, подія трапилася вчора, 23-го липня, близько 16:40 на проспекті Дмитра Яворницького. На місце прибули п’ятеро рятувальників.

ДСНСники побачили, що дерево впало на паркан та на автомобіль "Форд", який стояв поруч. За допомогою бензопили вони розпиляли дерево та прибрали його з автівки. Внаслідок події ніхто не загинув та не постраждав.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Дніпір дерево впало на автомобіль -У Дніпір дерево впало на автомобіль - фото: dp.dsns.gov.ua

Згідно з прогнозом погоди Дніпропетровського регіонального центру гідрометеорології, сьогодні, 24 липня, у Дніпрі очікується північно-західній вітер швидкістю від п’яти до десяти метрів на секунду. Тому рекомендуємо завчасно поставити свої автомобілі у безпечних місцях.

Нагадаємо, що нещодавно у Дніпрі врятували колишнього військовослужбовця, який хотів покінчити життя самогубством. Так, чоловік збирався зістрибнути з Нового мосту. До поліції звернулися водії, які стали очевидцями цієї події. Сам чоловік розповів, що проходив реабілітацію, а вчинити самогубство він вирішив через проблеми з роботою – звільненням та відсутністю зарплати.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах