Хотів стрибнути з мосту: в Дніпрі врятували колишнього військовослужбовця

Хотів стрибнути з мосту: в Дніпрі врятували колишнього військовослужбовця

Хотів стрибнути з мосту: в Дніпрі врятували колишнього військовослужбовця - фото: 34.ua

Події
23 липня 2022 13:58

У Дніпрі колишній військовослужбовець хотів стрибнути з Нового мосту в річку та вчинити самогубство. На щастя, його врятували.

Повідомлення про інцидент надійшло до поліції від водіїв-очевидців. До прибуття правоохоронців, виявилося, що йому 32 роки і він колишній військовослужбовець. Від вчинення самогубства, його утримував військовий ЗСУ. Пише "Відкритий".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Незнайомець також розповів, що проходив реабілітацію. Вчинити самогубство він вирішив через проблеми з роботою: звільненням і відсутністю зарплати. Він додав, що його сім’я виїхала закордон і зв’язку із нею немає. При собі чоловік не мав ніяких документів. 

По прибуттю, офіцери поліції заспокоїли громадянина, надали першу психологічну допомогу і передали його бригаді екстреної медичної допомоги.

Нагадаємо, 16 липня, у Дніпрі, чоловік стрибнув з Амурського мосту в річку. Як повідомили в пресслужбі ДСНС Дніпропетровської області, про те, що чоловік вчинив самогубство, повідомив свідок. Подія сталася у Центральному районі міста. Туди направили чотирьох водолазів-рятувальників. Вони виявили тіло чоловіка на відстані 50 метрів від берега та дістали його з річки. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах