У Дніпрі відбувся забіг на підтримку воїнів "Азовсталі"

У Дніпрі відбувся забіг на підтримку воїнів "Азовсталі"

У Дніпрі відбувся забіг на підтримку воїнів "Азовсталі" - фото: suspilne.media

Події
23 липня 2022 17:25

Сьогодні, 23 липня, у Дніпрі та ще декількох містах України відбувся біговий флешмоб на підтримку гарнізону "Маріуполь", захисників і захисниць "Азовсталі".

Так, дніпряни пробігли трьохкілометрову дистанцію в міському парку. Мета – привернути увагу світу до бійців, які боронили Маріуполь і до цих пір знаходяться в полоні російської армії.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Кожен охочий міг взяти участь. Потрібно було роздрукувати номер і прикріпити його до свого одягу. Після цього зробити фото та викласти його у соцмережі з хештегом #runforAzovstal. У дописі також важливо розповісти про сталевих Героїв Маріуполя.

До спортивної акції долучилися дві сотні людей. Серед них професійні легкоатлети та спортсмени.

Масові забіги сьогодні відбулися одночасно у Львові, Запоріжжі, Чернігові, Рівному, Черкасах, Івано-Франківську, Луцьку, Тернополі та Хмельницькому.

Флешмоб організувала Асоціація родин "Азовсталі". Вони розповіли, що захід триватиме до 30 липня. Кожен, хто бажає долучитися до підтримки полонених захисників, може пробігти будь-яку дистанцію, зробити селфі та виставити його в соцмережі з хештегом #runforAzovstal.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах