Танкісти з Дніпропетровщини розповіли, як знищують окупантів

Танкісти з Дніпропетровщини розповіли, як знищують окупантів

Танкісти з Дніпропетровщини розповіли, як знищують окупантів - фото: facebook.com/dshv25opdbr

Події
23 липня 2022 15:17

Воїни-танкісти 25-ї повітрянодесантної Січеславської бригади розповіли про виконання бойових завдань зі знищення сил російських окупантів, їх бронетехніки та інших військових об’єктів.

За словами одного з танкістів, їхній екіпаж перший в танковому підрозділу бригади відкрив рахунок знищення особового складу ворога. Він розповів, що їхньою задачею було завести людей на одну позицію, забрати поранених й замінити тих, хто там стояв. Також додав, що саме тоді з кулемета знищили шість окупантів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

 – Якщо перший екіпаж заїхав, спокійно, то наш екіпаж зайшов з "фейєрверками та концертами". Ми тоді відкрили рахунок  –  першу групу ворога з шести людей знищили з кулемета, – розповів танкіст.

Ще один військовий сказав, що коли влучили по російському ГСМ-складу, то побачили "файєр-шоу". За його словами, "вибухи були дуже красиві".

Третій член екіпажу зазначає, що військовослужбовці, які знаходяться в танку – це одне ціле. Всі, а саме: командир, навідник, механик  відіграють важливу роль у бою з окупантом.

 – Ніколи не думаю, що тільки одна особа в танку має якусь перевагу. Тобто командир, і навідник, і механик в танку – це як одне ціле. Особливо під час бою. Треба розуміти як діяти. Наприклад не їздити по одній лінії під час бою, не виїжджати на чисті місцевості, як на поле, шукати складки місцевості, – каже танкіст.

Також він додав, що дуже пишається своїми побратимами і йому за честь служити з такими сталевими хлопцями.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах