У Дніпрі курсанти врятували підлітка, який потрапив під трамвай

У Дніпрі курсанти врятували підлітка, який потрапив під трамвай

У Дніпрі курсанти врятували підлітка, який потрапив під трамвай - фото: dnipro.tv

Події
22 липня 2022 16:32

У Дніпрі підліток потрапив під трамвай. На щастя, його врятували курсанти. 

Як повідомили в пресслужбі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, компанія підлітків гралася біля трамвайних колій. Під час забав один з них опинився перед трамваєм та втратив свідомість.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Курсанти ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Олексій Бабенко та Богдан Мігрін перебували у вагоні цього трамваю. Вони попросили водія відкрити двері та швидко почали рятувати неповнолітнього хлопця.

Один із курсантів викликав швидку, а інший спочатку перевірив пульс. Після цього юнак почав потроху приходити до тями та у стані шоку намагався підвестися на ноги. Згодом постраждалого перевернули у стабільне бокове положення та притримували його травмовану голову.

Хвилин через 10-15 на місце події прибули медики. Разом з курсантами вони перенесли пораненого до автомобіля швидкої допомоги. У підлітка діагностували закриту черепно-мозкову травму та забій грудної клітини. Наразі його життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Батько юнака, зустрівся із курсантами та передав керівництву закладу лист зі словами вдячності за якісну підготовку професіоналів та небайдужих громадян.

Батько підлітка, який потрапив під трамвай, подякував курсантамБатько підлітка, який потрапив під трамвай, подякував курсантам - фото: dduvs.in.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах