Рятувальники розповіли подробиці масштабного обстрілу Дніпропетровщини

Рятувальники розповіли подробиці обстрілу Дніпропетровщини

Рятувальники розповіли подробиці обстрілу Дніпропетровщини - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
22 липня 2022 10:49

Сьогодні вночі, 22 липня, російські війська обстріляли три райони Дніпропетровської області – Криворізький, Синельниківський та Нікопольський. Вдарили ракетами, ствольною артилерією та РСЗВ. Рятувальники розповіли подробиці.

Як повідомили в пресслужбі ДСНС Дніпропетровської області, ворог з РСЗВ обстріляв житлові квартали Нікополя. По місту випустили майже 100 снарядів. За попередньою інформацією там загинула 60-річна жінка. Також поранено одного чоловіка. Він почувається нормально та лікується вдома.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Нікополі пошкоджені 11 приватних будинків. Згоріли два автомобілі та три господарчі споруди. Також зруйнована залізнична колія. Коли відновлять рух потягів, поки не відомо. Є пориви двох газопроводів та водоводів. Фахівці вже працюють, аби відновити комунікації.

Окупанти обстріляли три райони Дніпропетровської областіОкупанти обстріляли три райони Дніпропетровської області - фото: facebook.com/MNSDNE

У Покровській громаді Синельниківського району ворог влучив по складах, де зберігалося 30 тонн зерна. Обстрілом пошкодило трансформатор. Декілька сіл залишились без світла. На місці працюють електрики, щоб все полагодити. Люди не постраждали.

У Криворізькому районі російські війська поцілили по двох громадах – Зеленодольській та Апостолівській. По Зеленодольській били зі ствольної артилерії. Загорілося два приватних будинки. Вогонь пожежники приборкали.

По Апостоловому вороги випустили сім ракет. Спеціально били по школам. Три з них зруйновані. Поряд пошкоджено житлові будинки. За попередньою інформацією, вісім людей отримали поранення.

Через ворожий обстріл пошкоджені будинкиЧерез ворожий обстріл пошкоджені будинки - фото: facebook.com/MNSDNE

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах