Є загибла, поранені та масштабні руйнування: окупанти обстріляли три райони Дніпропетровщини

Є загибла, поранені та масштабні руйнування: окупанти обстріляли три райони Дніпропетровщини

Є загибла, поранені та масштабні руйнування: окупанти обстріляли три райони Дніпропетровщини - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
22 липня 2022 09:46

В ніч на 22 липня російська армія обстріляла Нікопольський, Синельниківський та Криворізький райони. Є загибла, постраждалі та масштабні руйнування будівель та шкіл.

Як повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, окупанти двічі обстріляли Нікополь з РСЗВ. По мирному місту вночі здійснили близько 85 пострілів.

Ворог вдарив по житловому сектору. Через обстріл загорілися два авто та господарча споруда. Пожежу загасили. Загалом пошкоджено одинадцять приватних будинків, декілька гаражів, газопроводи низького тиску та водопроводи. Також, загинула одна жінка. Одного чоловіка поранено.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко додав, що там зруйнована залізнична колія. Коли можна буде поновити рух, поки не зрозуміло.

Микола Лукашук також розповів, що росіяни випустили сім ракет по будівлям міських ліцеїв в місті Апостолове, що в Криворізькому районі. Є масштабні руйнування.

Зруйновані міські ліцеї в АпостоловомуЗруйновані міські ліцеї в Апостоловому - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Масштабні руйнування будівельМасштабні руйнування будівель - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Окрім цього, пошкоджено багатоквартирний двоповерховий житловий будинок. Вибуховою хвилею там вибило вікна. Одна жінка дістала осколкові ушкодження. Її госпіталізували до лікарні. За словами Валентина Резніченка, там попередньо поранені вісім людей. Інформація ще уточнюється.

Вдарили і по Покровській громаді у Синельниківському районі. Є руйнування складів, у двох селах через обстріл відсутнє електропостачання.

Керівник Військової адміністрації Кривого Рогу зазначив, що обстріл по Нікополю вівся через річку Дніпро з району окупованого міста Енергодар та частини Запорізької області. За його словами, ситуація на Криворізькому напрямку складна, але знаходиться під повним контролем ЗСУ. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах