У поліції розповіли, що загрожує чоловікові, який викинув собаку із вікна у Дніпрі

У поліції розповіли, що загрожує чоловікові, який викинув собаку із вікна у Дніпрі - фото

У поліції розповіли, що загрожує чоловікові, який викинув собаку із вікна у Дніпрі - фото

Події
21 липня 2022 15:36

У Дніпрі чоловік викинув із вікна хаски. Стало відомо, що поліція відкрила кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з тваринами.

Як повідомили у Дніпровському районному управлінні поліціїі, на вулиці Данила Галицького чоловік викинув із вікна будинку собаку породи хаски. Пес загинув.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Правоохоронці встановили, що в момент події у квартирі перебували двоє чоловіків. Наразі слідчі з'ясовують їхню причетність до обставин, за яких загинув собака.

Кримінальне провадження відкрито за статтею про жорстоку поведінку з тваринами. Винному загрожує обмеження волі від одного до трьох років або позбавлення волі терміном від двох до трьох років. Проходить досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше ми писали, що, за попередніми даними, нетверезий 50-річний чоловік взяв собаку, який був у наморднику та на повідку, і викинув з балкона. З'ясувалося, що собака належала дівчині сина чоловіка. 19-річна власниця собаки написала заяву до поліції. Двох чоловіків забрали до поліції.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах