На Дніпропетровщині батько зґвалтував 10-річну доньку

На Дніпропетровщині батько зґвалтував 10-річну доньку -

На Дніпропетровщині батько зґвалтував 10-річну доньку - фото: ukrinform

Події
18 липня 2022 16:26

У Дніпропетровській області батько ґвалтував десятирічну доньку. Нещодавно суд виніс йому вирок – 13 років тюрми.

Чоловік після смерті дружини почав вчиняти розпусні дії, сексуальне насильство та ґвалтував свою маленьку доньку. Це все продовжувалося у період з жовтня 2019-го року до травня 2021-го року, розповіли у Дніпропетровській обласній прокуратурі. Згодом дитина потрапила у районний центр соціально-психологічної реабілітації, де розповіла про всі жахіття, які з нею відбувалися. Про це також повідомили у поліцію.

Під час судового розгляду справи чоловік своєї вини не визнавав. Криворізький районний суд, дослідивши матеріали провадження, підтримав позицію сторони обвинувачення та призначив покарання, на якому наполягав прокурор у справі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Батька визнали винним за неодноразове вчинення злочинів проти статевої свободи. Судили його одразу по декільком статтям. Чоловіка засуджено до 13 років позбавлення волі. Окрім цього, інформацію про нього внесли до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах