Постраждали магазин, клініка, банк: що кажуть очевидці ракетного удару по Дніпру

Постраждали магазин, клініка, банк: що кажуть очевидці ракетного удару по Дніпру -

Постраждали магазин, клініка, банк: що кажуть очевидці ракетного удару по Дніпру - фото: adm.dp.gov.ua

Події
16 липня 2022 16:56

Після вчорашнього ракетного удару у Дніпрі залишилася величезна вирва посеред вулиці, а напроти – зруйнований магазин. З іншого боку – пошкоджені житлові будинки з вибитими вікнами. Місцеві мешканці розповіли, що вони пережили.

Як розповіли у Дніпропетровській ОВА, мешканка багатоповерхівки Марина після удару вибігла на вулицю у домашньому одязі та спочатку навіть не зрозуміла, що сталося. Її врятувало те, двері від удару зачинилися і її відкинуло до стіни. Сусідок Марини сильно порізало склом.

Місцева мешканка –Місцева мешканка – фото: adm.dp.gov.ua

Інша місцева мешканка – Вікторія – розповіла, що через тривогу із сусідкою спустилася в укриття. Десь за годину почули кілька хлопків і посипалась штукатурка. Коли вони почали виходити з укриття, то побачили сусідів, які спускалися сходами. Багато хто був у крові. Житло Вікторії тепер все у склі та пилюці.

Внаслідок ворожого удару постраждали магазини, перукарня, стоматологічна клініка, відділення банку, торговий кіоск.

– Ще вчора був власником будівельного маркету. Наразі немає бізнесу. Серед працівників є переселенці із Донецької області, Луганської, Зеленодольська. Вони шукали захист у Дніпрі, але тепер налякані, – сказав власник зруйнованого магазину Максим Євтєєв.

Внаслідок ворожого удару постраждали магазини, перукарня, стоматологічна клініка, відділення банку, торговий кіоск -Внаслідок ворожого удару постраждали магазини, перукарня, стоматологічна клініка, відділення банку, торговий кіоск - фото: adm.dp.gov.ua

Нагадаємо, внаслідок вчорашніх ракетних ударів по Дніпру загинули троє людей, 15 – поранені. На підприємстві почалася сильна пожежа, на вулиці поряд горіли машини.

Результат ракетного удару по Дніпру –Результат ракетного удару по Дніпру – фото: adm.dp.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах