На Дніпропетровщині жінка викинула собаку з 7-го поверху

На Дніпропетровщині жінка викинула собаку з 7-го поверху -

На Дніпропетровщині жінка викинула собаку з 7-го поверху - фото: freepik.com

Події
15 липня 2022 17:46

У місті Кам'янське на Дніпропетровщині жінка викинула собаку з сьомого поверху. Все це відбулося просто на очах у кількох десятків дітей від 10 до 15 років.

Подія трапилася ще у вівторок, 12 липня, на проспекті Наддніпрянському біля будинку №17. Як розповіли волонтери, жінка з сьомого поверху через балкон викинула на вулицю молоду руду собачку. Після падіння тварина ще деякий час була живою і стогнала, а згодом померла.

На Дніпропетровщині собаку викинули з балкону -На Дніпропетровщині собаку викинули з балкону - фото: facebook.com/dogs.dndz

Потім на балкон вийшов чоловік і почав кричати на жінку. За словами волонтерів, у цій квартирі проживають не зовсім благонадійні люди. На вимогу свідків на місце події приїхали патрульні поліцейські.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Волонтери стверджують, що чоловіка з жінкою відвезли до відділку, але свідків не опитували. Правоохоронцям вони розповіли, що собака сама викинулась з балкону, тому що злякалася газового балончика. Зрештою пару відпустили.

Наступного дня, 13 липня, троє батьків дітей-свідків та представниця громадської організації "Вірний друг" поїхали до поліцейського відділку, щоб скласти заяву та засвідчити скоєне. Слідча повідомила їм, що їх не можуть прийняти, тому призначила зустріч на суботу, 16 липня. Волонтери запевнили, що вони будуть продовжувати настоювати на своєму.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах