Борис Філатов прокоментував ракетний удар по центру Вінниці

Борис Філатов прокоментував ракетний удар по центру Вінниці

Борис Філатов прокоментував ракетний удар по центру Вінниці - фото: dsns.gov.ua

Події
14 липня 2022 15:11

14 липня, приблизно о 10:50, у центрі Вінниці стався вибух. У поліції підтвердили, що три російські ракети влучили в будівлю з офісними приміщеннями. Також від ударів постраждали Будинок офіцерів і житлові будинки, які розташовані неподалік.

Унаслідок ракетного удару, попередньо, загинуло 20 людей, серед яких троє дітей. Також відомо, що 90 постраждалих звернулися до лікарні. Міський голова Дніпра Борис Філатов прокоментував цей акт тероризму Росії проти мирних вінничан.

За словами Бориса Філатова, Вінниця – це місто привітних та мирних людей, яке він дуже любить і поважає. Філатов каже, що немає жодних пояснень, навіщо росіяни вдарили ракетами по мирному центру міста. Адже там не було військових об’єктів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Я дуже люблю Вінницю. Тихе, упорядковане місто привітних та мирних людей. Я дуже поважаю Вінницю. Лідер місцевого самоврядування. Місто, де мером є мій особистий друг, Серьога Моргунов. Людина, у якої є чому повчитися. Я дуже люблю Вінницю... Немає жодних пояснень навіщо вони влупили ракетами по центру мирного міста. Жодних військових цілей. Жодного сенсу. Окрім того, що ми воюємо з нацією вбивць та терористів, – написав Борис Філатов. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах