Діти з Дніпра заспівали з всесвітньо відомим гуртом Сoldplay у Берліні

Діти з Дніпра заспівали з всесвітньо відомим гуртом Сoldplay у Берліні

Діти з Дніпра заспівали з всесвітньо відомим гуртом Сoldplay у Берліні - фото: facebook.com/colormusic.records

Події
12 липня 2022 14:08

Дитячий український колектив з Дніпра Color Music виступив разом зі всесвітньо відомим британським гуртом Сoldplay в Берліні.

Як повідомили в Міністерстві культури та інформаційної політики України, благодійний концерт відбувся в понеділок, 11 липня, на Олімпійському стадіоні в Берліні. Там зібралося 60 000 глядачів. Маленькі дніпряни виконали пісню Something Just Like This разом з лідером гурту Крісом Мартіном.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відео виступу опублікували в мережі. На ньому видно, як голосно аплодують та не стримують емоцій глядачі. Користувачі в коментарях написали, що це було дуже зворушливо та неймовірно.

Хлопці та дівчата з колективу Color Music давно вражають своїм співом людей за межами України та збирають мільйони переглядів на своїх кліпах в Youtube.

Нагадаємо, раніше Сoldplay потужно підтримали Україну, виступаючи у Варшаві. Перед багатотисячною публікою британський гурт несподівано заспівав "Обійми" українською мовою. Фронтмен Coldplay Кріс Мартін виконав хіт гурту "Океану Ельзи" в дуеті з вуличним музикантом з України Ромаріо Пунчем, якого зустрів перед концертом на березі Вісли. Юнак вийшов на сцену з синьо-жовтим прапором, а натовп з перших акордів вибухнув оваціями.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах