Пошкоджені будинки і електростанція: наслідки обстрілу Дніпропетровщини

Пошкоджені будинки і електростанція: наслідки обстрілу Дніпропетровщини -

Пошкоджені будинки і електростанція: наслідки обстрілу Дніпропетровщини - фото: dniprorada.gov.ua

Події
11 липня 2022 13:12

Рятувальники розповіли про наслідки ворожого обстрілу Апостолівської та Зеленодольської громад у Дніпропетровській області.

Сьогодні зранку, 11 липня, ворожі війська декілька разів з реактивних систем залпового вогню обстріляли Криворізький район. Вони били по селах Апостолівської та Зеленодольської громад. Під удари російських військ потрапили три села – Новосеменівка, Перше Травня та Мар’янське. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як розповіла речниця ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області Дарина Цуркань, у Мар‘янському пошкоджено чотири будинки і господарчу споруду. Також зачепило худобу. У Новосеменівці пошкоджено три будинки, там вибито вікна. Є руйнування двох господарчих споруд, побило снарядами трактор, а на одному з подвір’їв залишилася воронка. По вулицях також залишилося багато воронок від "Ураганів". У селі Перше Травня пошкоджено комбайн та розбито 75 панелей сонячної електроенергії. Люди не постраждали.

Рятувальники закликали місцевих мешканців поки що утриматися від пересувань по селам, де були обстріли. Якщо ви знайшли уламки снарядів, боєприпасів чи підозрілих предметів, то в жодному разі не торкайтеся їх, а відійдіть на безпечну відстань та зверніться до Служби порятунки чи поліції за номерами 101 та 102.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах