Яка ситуація у Дніпропетровській області на 11 липня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 11 липня -

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 11 липня - фото: korrespondent.net

Події
11 липня 2022 09:21

У Дніпропетровській області ніч на 11 липня минула без оголошення повітряних тривог, але з ворожими обстрілами. Під прицілом знову опинився Криворізький район.

Російські окупанти з РСЗВ "Ураган" обстріляли село Мар’янське в Зеленодольській громаді. Там пошкоджено будинок, люди не постраждали. Окрім цього, внаслідок влучання снаряду в сарай постраждала худоба, яку вирощували на забій восени. Декілька тварин загинуло, розповів голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

Також ворог вдарив по Новосеменівці в Апостолівській громаді. Попередньо відомо, що ніхто з місцевих мешканців не постраждав, але пошкоджені трактор, вікна у будинка, господарча споруда.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Вчора окупанти знищували сараї і трактори, сьогодні – худобу. Друга армія світу "демілітаризує" наших селян, – зазначив Микола Лукашук.

В інших районах Дніпропетровської області ніч минула спокійно. Російських окупантів на території нашого регіону наразі немає.

Очільник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул повідомив, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається досить напруженою, але перебуває під повним контролем Збройних сил України.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах