У Дніпрі чоловік зґвалтував 11-річну дівчину і забрав у неї 29 гривень

У Дніпрі чоловік зґвалтував 11-річну дівчину і забрав у неї 29 гривень -

У Дніпрі чоловік зґвалтував 11-річну дівчину і забрав у неї 29 гривень - фото: korrespondent.net

Події
11 липня 2022 12:17

Суд виніс вирок мешканцю Дніпра, який зґвалтував 11-річну дитину. За решіткою він тепер проведе 15 років.

Подія сталася ще у лютому 2020-го року поблизу однієї з автозаправних станцій міста. Чоловік схопив 11-річну дівчину за шию і, погрожуючи їй ножом, затягнув до лісосмуги. Він забрав у дитини 29 гривень, а потім зґвалтував, розповіли у Дніпропетровській обласній прокуратурі.

Чоловік вже був раніше судимим. Під час розгляду справи у суді свою вину він не визнавав, проте прокурори змогли довести його причетність до злочину. У результаті суд визнав чоловіка винним у зґвалтуванні малолітньої дитини та розбою. Його засуджено до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що вчора, 10 липня, у Дніпропетровській області неподалік Кривого Рогу сталася страшна ДТП. Водій легковика під час обгону зіштовхнувся на перехресті з автомобілем, а потім вилетів на узбіччя, де якраз стояла родина з дитиною. Від отриманих травм десятирічна дівчинка загинула на місці події. Її батьки отримали тілесні ушкодження.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах