Олександр Вілкул розповів подробиці ворожого обстрілу Кривого Рогу

Олександр Вілкул розповів подробиці ворожого обстрілу Кривого Рогу

Олександр Вілкул розповів подробиці ворожого обстрілу Кривого Рогу - фото: t.me/vilkul/

Події
09 липня 2022 10:40

Сьогодні, 9 липня, о п’ятій ранку російські окупанти обстріляли Інгулецький район у Кривому Розі. Керівник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул повідомив подробиці.

Він зазначив, що постріл вівся з дистанції понад 70 кілометрів із району між окупованими населеними пунктами Новорайськ та Багаття Херсонської області. Загарбники використали РСЗВ "Торнадо", яка має 12 трубчастих направляючих для 300-міліметрових ракет з індивідуальною перезарядкою. Дальність стрільби РСЗВ до 120 кілометрів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Всього по Кривому Рогу випустили десять ракет: уламкові та касетні боєприпаси. За словами Олександра Вілкула вони стріляли "в той бік", просто по центру мирного житлового масиву.

По Кривому Рогу окупанти випустили десять ракет: уламкові та касетні боєприпасиПо Кривому Рогу окупанти випустили десять ракет: уламкові та касетні боєприпаси - фото: t.me/vilkul/

Через обстріл загинула 41-річна жінка – кухар у дитячому садочку, яка йшла на роботу. Постраждали також тато і донька. 20-річна дівчина має дуже важкий стан. У неї серйозні поранення в області серця та печінки. Лікарі борються за її життя. У 43-річного чоловіка множинні осколкові поранення середньої тяжкості.

Олександр Вілкул також зазначив, що завдяки українським воїнам, лінію фронту зрушено до Херсонської області на відстань 50 кілометрів від міста. Проте "Торнадо-С", "Смерчі", ракети продовжують становити серйозну небезпеку. Він закликав мешканців Кривого Рогу берегти себе та своїх близьких, не підходити до незнайомих предметів та дотримуватися правил під час повітряної тривоги.

Якщо ви побачили підозрілий предмет, одразу телефонуйте 101 та 102.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах