Як працюють ТРЦ у Дніпрі під час повітряної тривоги

Як працюють ТРЦ у Дніпрі під час повітряної тривоги

Як працюють ТРЦ у Дніпрі під час повітряної тривоги - фото: dniprorada.gov.ua

Події
08 липня 2022 15:31

Після ракетного удару по ТРЦ у Кременчуці Полтавської області, у Дніпрі посилили правила відвідування магазинів під час повітряної тривоги. Дніпрян закликають відповідальніше ставитися до свого життя.

Як повідомив начальник інспекції з питань благоустрою міської ради Руслан Мороз, адміністрація не має права виганяти людей з ТРЦ під час повітряної тривоги, адже це особистий вибір людини. Проте, відвідувачам радять не нехтувати сигналами загрози небезпеки та перебувати у цей час в сховищах. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також ТРЦ мають дотримуватись правил під час оголошення повітряної тривоги: забезпечення укриттів для працівників та відвідувачів, оперативне сповіщення про настання повітряної тривоги.

Провідна інспекторка відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Дніпровського районного управління ГУ ДСНС у Дніпропетровській області Ольга Петренко зазначила, що у кожному торговельному центрі при вході повинна бути табличка з інформацію, де є безпечне місце, до якого слід пройти під час сирени і перебувати там до її закінчення.

Представники мерії Дніпра спільно з ДСНС в одному із торговельно-розважальних центрів міста провели роз’яснювальну роботу щодо правил поведінки під час повітряної тривоги. Там провели навчальну повітряну тривогу з евакуацією людей до найближчого укриття. Також закликали адміністрацію закладів відповідально ставитися до свого життя під час сирени, зачиняти магазини та йти в сховище.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах