У прокуратурі показали наслідки обстрілу двох районів Дніпропетровщини

У прокуратурі показали наслідки обстрілу двох районів Дніпропетровщини

У прокуратурі показали наслідки обстрілу двох районів Дніпропетровщини - фото: dnipr.gp.gov.ua

Події
07 липня 2022 16:23

Вчора, 6 липня, окупаційні війська обстріляли Криворізький та Синельниківський райони Дніпропетровщини. За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

Як повідомили в пресслужбі Дніпропетровської обласної прокуратури, окупанти здійснили артилерійський обстріл селища Покровське Синельниківського району. Внаслідок ворожого обстрілу троє людей отримали осколкові поранення. Пошкоджено інфраструктуру сільгосппідприємства.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також, окупанти, використовуючи артилерійську зброю, обстріляли населені пункти Широке, Шестірня, Солдатське Криворізького району. Там пошкоджено приватні будинки, господарські споруди, сонячні панелі. Відбулося загоряння посівів озимої пшениці, де знищено частину незібраного врожаю. Будь-які військові об’єкти на даній території відсутні.

За процесуального керівництва окружних прокуратур Дніпропетровської області здійснюється досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни (стаття 438 КК України). Крім цього, у прокуратурі показали фотографії наслідків ворожих обстрілів.

Окупанти обстріляли Криворізький та Синельниківський райони ДніпропетровщиниОкупанти обстріляли Криворізький та Синельниківський райони Дніпропетровщини - фото: dnipr.gp.gov.ua

За фактом порушення законів та звичаїв війни Дніпропетровська обласна прокуратура відкрила кримінальне провадженняЗа фактом порушення законів та звичаїв війни Дніпропетровська обласна прокуратура відкрила кримінальне провадження - фото: dnipr.gp.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах