Яка ситуація у Дніпропетровській області на 6 липня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 6 липня -

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 6 липня - фото умовне: t.me/GeneralStaffZSU

Події
06 липня 2022 09:13

Ніч на 6 липня у Дніпропетровській області минула з оголошенням повітряної тривоги і ворожим обстрілом.

Ворог знову ударив по Криворізькому району. Цього разу під приціл ворожої артилерії потрапила Широківська громада. Окупанти стріляли прямо по селу Шестірня. Внаслідок обстрілу пошкоджено декілька будинків, розповів голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко. Люди не постраждали.

Керівник Дніпропетровської облради Микола Лукашук зазначив, що Широківську громаду обстрілювали зі ствольної артилерії. В інших громадах області ніч минула мирно. Наразі ситуація спокійна та контрольована.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ситуація на Криворізькому напрямку фронту зберігається напруженою. Про це розповів очільник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул. Він відмітив, що бойовий дух наших військових досить високий, вони чітко виконують поставлені завдання. За даними Міноборони, ворог зазнає втрат у живій силі та техніці. Основні зусилля окупанти зосереджують на недопущені просування наших військових у Херсонській області.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах