У Дніпрі судитимуть ректора, який присвоїв майже мільйон гривень

У Дніпрі судитимуть ректора, який присвоїв майже мільйон гривень

У Дніпрі судитимуть ректора, який присвоїв майже мільйон гривень - фото: rivnepost.rv.ua

Події
05 липня 2022 16:36

У Дніпрі судитимуть ректора одного з університетів міста і підрядника, які привласнили майже мільйон гривень на ремонті навчального закладу.

Як повідомили в пресслужбі Дніпропетровської обласної прокуратури, до суду направлено обвинувальний акт відносно ректора одного з навчальних закладів та керівника підрядного підприємства за фактами привласнення бюджетних коштів в особливо великих розмірах та службового підроблення (частина 5 стаття 191, частина 1 стаття 366 КК України).

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, у 2020 році університет та підрядна організація уклали договір про проведення капітального ремонту навчального корпусу університету вартістю понад сім мільйонів гривень.

Ректор одного з університетів Дніпропетровщини та підрядник привласнили мільйон гривень на ремонті закладу - фото:dnipr.gp.gov.uaРектор одного з університетів Дніпропетровщини та підрядник привласнили мільйон гривень на ремонті закладу - фото:dnipr.gp.gov.ua

Ректор та підрядник внесли до офіційних документів неправдиві дані щодо вартості та обсягів виконаних робіт. Так вони привласнили майже мільйон гривень, що завдало збитків державі.

Посадовцям повідомлено про підозру за фактами привласнення бюджетних коштів у великих розмірах та службового підроблення. Їм загрожує до 12 років позбавлення волі. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах