На Дніпропетровщині ректор університету присвоїв майже мільйон гривень

На Дніпропетровщині ректор університету присвоїв майже мільйон гривень

На Дніпропетровщині ректор університету присвоїв майже мільйон гривень - фото: rivnepost.rv.ua

Події
14 червня 2022 11:59

На Дніпропетровщині ректор університету та підрядник вкрали майже мільйон гривень на ремонті навчального закладу.

Як повідомили в прес-службі Дніпропетровської обласної прокуратури, у 2020 році університет та підрядна організація уклали договір про проведення капітального ремонту навчального корпусу університету вартістю понад сім мільйонів гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ректор та підрядник внесли до офіційних документів неправдиві дані щодо вартості та обсягів виконаних робіт. Так вони привласнили майже мільйон гривень, що завдало збитків державі.

Ректор одного з університетів Дніпропетровщини та підрядник привласнили мільйон гривень на ремонті закладуРектор одного з університетів Дніпропетровщини та підрядник привласнили мільйон гривень на ремонті закладу - фото:dnipr.gp.gov.ua/

Посадовцям повідомлено про підозру за фактами привласнення бюджетних коштів у великих розмірах та службового підроблення. Їм загрожує до 12 років позбавлення волі.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара потрапив у ТОП-10 найкращих вишів України. Про це йдеться у щорічному рейтингу університетів України за 2022 рік Центру міжнародних проєктів "Євроосвіта". Експерти звертали увагу на підготовку студентів, затребуваність випускників, використання інформаційних технологій, євроінтеграцію.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах