У Широківський громаді на Дніпропетровщині окупанти пошкодили 34 будинки

У Широківський громаді на Дніпропетровщині окупанти пошкодили 34 будинки

У Широківський громаді на Дніпропетровщині окупанти пошкодили 34 будинки - фото умовне: facebook.com/MNSDNE

Події
05 липня 2022 14:15

У Широківській громаді Дніпропетровської області через обстріли російських військ пошкоджені 34 будівлі.

Як повідомила заступниця голови Широківської громади Вікторія Лаврова, Широківська громада офіційно внесена до переліку тих, які постраждали від збройної агресії Росії.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також заступниця голови громади додала, що під обстріли частіше потрапляють поля, а населені пункти – менше. Тому аграрії нині збирають урожай ячменю і озимої пшениці на тих полях, де це небезпечно.

Вже сім громад Дніпропетровщини потрапили до оновленого переліку територіальних громад, які розташовані в районі проведення бойових дій.

Так, у перелік потрапили дві громади Криворізького району: Широківська і Зеленодольська громади. Також – п’ять громад Синельниківського району: Великомихайлівська, Маломихайлівська, Межівська громада, Новопавлівська, Покровська громади.

Нагадаємо, що сьогодні, 5 липня, ворог випустив по Дніпру та області сім ракет. Також під обстріл знову потрапив Криворізький район. Із семи ракет, які летіли до нас, шість збили сили протиповітряної оборони. Їх збили над Дніпром та Синельниківським районом. Уламки однієї ракети впали на лівому березі Дніпра – там виникла пожежа, горіла суха трава. Одна ракета все ж прилетіла у приватний сектор у Покрові, що у Нікопольському районі. Також ворог знову обстріляв Зеленодольську громаду. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах