Яка ситуація у Дніпропетровській області на 5 липня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 5 липня -

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 5 липня - фото: t.me/mykola_lukashuk

Події
05 липня 2022 09:27

Ранок 5 липня був у Дніпропетровській області тривожним і неспокійним – ворог випустив по регіону сім ракет. Також під обстріл знову потрапив Криворізький район.

Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук розповів, що із семи ракет, які летіли до нас, шість збили сили протиповітряної оборони. Їх збили над Дніпром та Синельниківським районом. Уламки однієї ракети впали на лівому березі Дніпра – там виникла пожежа, горіла суха трава. Рятувальники вже загасили вогонь.

Ворог вдарив ракетами по Дніпропетровщині -Ворог вдарив ракетами по Дніпропетровщині - фото: t.me/mykola_lukashuk

Залишки ракети -Залишки ракети - фото: t.me/mykola_lukashuk

Одна ракета все ж прилетіла у приватний сектор у Покрові, що у Нікопольському районі. Внаслідок цього в одному з житлових будинків зайнявся дах, вибуховою хвилею винесло вікна. В момент влучання там знаходилося шестеро мешканців. Всі вони залишилися живими.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомив, що ворог знову обстріляв Зеленодольську громаду.  У Зеленодольську поцілив по дачному масиву, а у Великій Костромці – по одній з вулиць. Село частково залишилося без світла. Масштаби руйнувань наразі уточнюють. За попередньою інформацією, місцеві мешканці не постраждали.

Керівник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул зазначив, що оперативна ситуація на Криворізькому напрямку фронту все ще напружена. Ворог намагається закріпитися на своїх рубежах оборони, щоб завадити нашим військовим наступати. Окупанти значно посилили обстріли по всій лінії зіткнення. Вілкул зазначив, що росіяни б’ють з усіх видій озброєння по мирним об’єктам та інфраструктурі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах