У Дніпрі сміттєвоз переїхав дитячу коляску (відео)

У Дніпрі сміттєвоз переїхав дитячу коляску -

У Дніпрі сміттєвоз переїхав дитячу коляску - фото: tribun.com.ua

Події
05 липня 2022 13:46

У Дніпрі під колеса сміттєвоза потрапила дитяча коляска. Дитини у той момент там не було. Момент наїзду зафіксували камери відеоспостереження.

На відео можна побачити, що сім’я з коляскою йшла по дорозі назустріч сміттєвозу. У той момент, коли вантажівка почала їхати на дорогу, жінка відпустила коляску, яка просто залетіла під колеса автомобіля. Сама ж вона у цей час відскочила.

На щастя, дитини у цей час не було в колясці – її тримали на руках, передає "Наше місто".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ось як це було:

Заступник директора підприємства "Екологія-Д" Олексій Курський вважає, що ця подія могла бути провокацією. На його думку, водія вантажівки таким чином лише хотіли "розвести на гроші". На підприємстві розповіли, що з водіями провели відповідну бесіду.

Нагадаємо, що нещодавно у Кривому Розі на Дніпропетровщині сталася смертельна ДТП, у яку потрапив автомобіль з випускниками. Одна дівчина загинула на місці події, а ще п’ятеро людей постраждали. Водія одного з легковиків госпіталізували у стані коми.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах