Яка ситуація з коронавірусом на Дніпропетровщині

Яка ситуація з коронавірусом на Дніпропетровщині -

Яка ситуація з коронавірусом на Дніпропетровщині - фото: pexels.com

Події
04 липня 2022 14:05

У Дніпропетровській області продовжують фіксувати нові випадки захворювання на коронавірус, але їх вже значно менше.

Як повідомили у Дніпропетровському ОЦКПХ МОЗ, впродовж тижня (з 24 по 30 червня) в області підтвердили 62 випадки COVID-19. За ввесь час в області офіційно зареєстрували 319 372 випадків інфекційного захворювання. В загальній структурі захворілих питома вага дорослого населення  – 92,9%, в дітей до 17 років – 7,1%.

На жаль, померли 9 897 людей, у яких лабораторно був підтверджений СOVID-19. Всього одужали з початку епідемії 309 379 пацієнтів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За даними епідеміологічного моніторингу, сумарно з приводу ГРВІ (у тому числі підозр на COVID-19) до лікарень області звернулися 1 996 людей. Питома вага дітей серед захворілих складає 34,8%. Через ГРВІ госпіталізували 173 хворих (у тому числі 123 дитини).

Захворюваність на гострі кишкові інфекції (ГКІ) по області, порівняно з попереднім тижнем, знизилась на 8,2%. Всього зареєстровано 124 випадки ГКІ.

У селі Горянівка Дніпровського району зафіксували спалах гострої кишкової інфекції. Там захворіли п'ятеро дітей у віці від 5 до 13 років з однієї родини.

Окрім цього, впродовж тижня зареєстрували чотири випадки вірусного гепатиту. А також зафіксували ботулізм у Кривому Розі – чоловік вживав в’ялену рибу домашнього виготовлення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах