У серпні весь світ побачить перші перемоги України – голова ГУР

У серпні весь світ побачить перші перемоги України – голова ГУР - фото

У серпні весь світ побачить перші перемоги України – голова ГУР - фото

Події
04 липня 2022 13:00

Начальник Головного управління розвідки заявив, що перші перемоги України весь світ побачить уже в серпні.

Як повідомив Кирило Буданов в інтерв'ю РБК-Україна, у серпні буде перелом. Але в чому саме він полягатиме начальник ГУР говорити поки що не буде:

- Ви хочете, щоб я зараз розкрив усі плани, щоби ворог прочитав і підготувався? То ви це собі уявляєте? Риторично вам відповім. Якщо ви аналізуєте мої висловлювання, чи ви побачили, щоб я хоч раз помилився? – заінтригував Буданов.

За його словами, у серпні будуть "певні кроки". Ближче до зими все це має сповільнити темпи:

- Вони й так уповільнені. Насправді, росіяни наступають виключно на двох ділянках місцевості. У них немає сил та засобів для широкомасштабного наступу. Вони не мають темпів наступу. Це все втрачено. З іншого боку, у нас теж важка ситуація. Нам важко перейти у контрнаступ у цій ситуації. Ми у багатьох аспектах залежимо від кількості та якості зброї, яка є у нас, – сказав Кирило Буданов.

Начальник ГУР заявив, що поки що обсягів зброї, які постачають Україні, недостатньо на даному етапі. Але операція проходитиме доти, доки не будуть звільнені всі території. За словами Буданова, закінченням війни з Росією буде вихід України на свої кордони 1991 року. Це може статися вже наступного року.

Нагадаємо, глава розвідки також розповів, через що почастішали обстріли ракетами і чому вони потрапляють у житлові будинки.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах