Відомий актор Шон Пенн приїхав у Дніпро

Відомий актор Шон Пенн приїхав у Дніпро -

Відомий актор Шон Пенн приїхав у Дніпро - фото: gettyimages.com

Події
03 липня 2022 10:46

У Дніпро приїхав відомий голлівудський актор та режисер Шон Пенн, який наразі знімає документальний фільм про російсько-українську війну.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук. Він також опублікував спільне фото з голлівудською зіркою.

Лукашук зазначив, що Шон Пенн хоче показити всьому світу правду про злочини, які Росія вчиняє проти нашої держави. Він розповів йому, як живе Дніпропетровщина останні чотири місяці, про обстріли області, а також про допомогу переселенцям.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами очільника облради, актор щиро вражений тим, як українську націю об’єднала боротьба проти спільного ворога, як Володимир Зеленський згуртував країну і як нам вдається п’ятий місяць чинити опір агресії Росії.

- Шон Пенн – не просто талановитий актор, але й великий друг України. З такою потужною підтримкою таких видатних людей ми зможемо все. Правда і сила на нашому боці. Україна обов’язково переможе, – написав Микола Лукашук.

Шон Пенн разом з Миколою Лукашуком -Шон Пенн разом з Миколою Лукашуком - фото: t.me/mykola_lukashuk

Нагадаємо, що сьогодні зранку російські окупанти знову обстріляли Дніпропетровську область.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах