На Дніпропетровщині вандали розгромили Алею героїв-захисників

На Дніпропетровщині вандали розгромили Алею героїв-захисників

На Дніпропетровщині вандали розгромили Алею героїв-захисників - фото: pkrv.dp.gov.ua

Події
02 липня 2022 15:16

В ніч на 1 липня, у Покрові Дніпропетровської області, вандали пошкодили могили військових, які загинули, захищаючи Україну від російських окупантів.

Як повідомив міський голова Олександр Шаповал, невідомі розірвали державні прапори на могилах, розбили іменні таблички та зірвали портрети захисників. Також він зазначив, що прихильникам "руського міра" не місце у Покрові та вибачився перед рідними воїнів.

У Покрові вандали розірвали державні прапори на могилах загиблих українських воїнів, розбили іменні таблички та зірвали портретиУ Покрові вандали розірвали державні прапори на могилах загиблих українських воїнів, розбили іменні таблички та зірвали портрети - фото: pkrv.dp.gov.ua

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами Олександра Шаповала, винних обов’язково знайдуть і вони понесуть покарання за законами воєнного часу. Він звернувся до покровчан, якщо хтось володіє хоч якоюсь інформацією, писати йому в особисті повідомлення.

Мешканців міста також обурили такі дії вандалів. Вони запевняють, що подібне подібне могли зробити тільки нелюди, у яких немає нічого святого.

Покров втратив на війні з російськими загарбниками вже 15 воїнів, які віддали своє життя за мир та незалежність України. Містяни вшановують пам'ять своїх героїв, тож ця подія сколихнула все місто.

Зараз там працює поліція.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах