У Дніпрі на Янтарній відкривається новий сквер та дитяче містечко

У Дніпрі на Янтарній відкривається новий сквер та дитяче містечко

У Дніпрі на Янтарній відкривається новий сквер та дитяче містечко - фото: facebook.com/kisilevskiy.dp.ua

Події
02 липня 2022 11:45

Сьогодні, 2 липня, у Дніпрі на вулиці Янтарній відкривається сквер, дитяче містечко та спортивний майданчик. Мешканців запрошують на відкриття о 18:00.

Як повідомив народний депутат від Індустріального і Самарського районів міста Дніпра, Дмитро Киселевський, у програмі аніматори та аквагрим для дітей. Також о 19:00 на спортивному майданчику відбудеться відкрите тренування від команди зірок воркауту Дениса Мініна та Гаурантія Шуліка. Професійні атлети на власному прикладі продемонструють користь фізичних вправ для здоров’я.

У разі повітряної тривоги всі активності у сквері та на спортмайданчику будуть припинені. А всі люди пройдуть в укриття.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами нардепа, будівництво майданчику почалося ще минулого року, і за планом мало бути завершене на початку весни. Проте війна змінила плани і бюджетні кошти були спрямовані на інші потреби. Відкриття нового майданчику стало можливим завдяки підряднику, який погодився закінчити роботи, не чекаючи отримання фінансування.

Дмитро Киселевський каже, що за нинішніх умов таке місце буде не зайвим. Він зазначив, що саме у цей воєнний період мешканці району матимуть гарну можливість відволіктись прогулянкою і провести час із сім’єю на свіжому повітрі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах