Загинули собака та два коти: у Дніпрі на ж/м Тополя горіла квартира

Загинули собака та два коти: у Дніпрі на ж/м Тополя горіла квартира

Загинули собака та два коти: у Дніпрі на ж/м Тополя горіла квартира - фото: opentv.media

Події
01 липня 2022 15:28

У Дніпрі сталася пожежа на ж/м Тополя, вулиці Тополиній. Там горіла квартира на четвертому поверсі багатоповерхового будинку №10.

На пожежі загинули три тварини: собака та два коти. За попередньою інформацією, вони отруїлися чадним газом. Про це повідомляє "Відкритий".

Вогнем знищено домашнє майно, вікна та двері у квартирі, розташованій на четвертому поверсі, на площі 20 квадратних метрів. Також пошкоджено зовнішні блоки кондиціонерів та вікна двох квартир, розташованих поверхом вище

На місці інциденту працювали рятувальники. Вони оперативно загасили пожежу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, мешканців Дніпра налякав "мертвий крокодил", якого помітили у міському водостоці. У соціальних мережах з’явилося повідомлення про те, що у водостоку на житловому масиві лежить начебто мертвий крокодил. При чому на відео, яке опублікували очевидці, можна було побачити, що рептилія достатньо велика.Місцеві мешканці не знали, як тварина могла там опинитися і навіть припускали, що це чийсь домашній улюбленець, який втік, але потім загинув. Але насправді все було набагато простіше. Крокодил виявився іграшковим. Він був у воді та повністю покрився багнюкою, тому здалеку міг здатися навіть справжньою рептилією.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах