Яка ситуація у Дніпропетровській області на 29 червня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 29 червня -

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 29 червня - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
29 червня 2022 09:18

У Дніпропетровській області ніч і ранок 29 червня знову були напруженими. Ворог обстріляв територію Криворізького району.

Як повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, під завалами автотранспортного підприємства, куди вчора влучила ворожа ракета, рятувальники знайшли двох загиблих. Чоловік та жінка опинилися в епіцентрі вибуху – вони не були військовими, у них не було зброї. На місці "прильоту" виявили уламки ракети "Калібр".

Вночі ворог кілька разів вдарив з артилерії по Криворізькому району, а саме по Зеленодольській та Широківській громадах. Внаслідок обстрілів місцеві жителі не постраждали. У селі Велика Костромка зачепило лінію електропередач. Населений пункт частково залишився без світла. Енергетики поки що не можуть розпочати роботи, оскільки там небезпечно.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук зазначив, що інформації про пошкодження і руйнування будинків наразі немає.

Керівник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул розповів, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту все ще дуже напружена. Ворог продовжує зазнавати втрат в живій силі та техніці. Росіяни зіштовхнулися з добре організованими підрозділами наших військ, які не тільки тримають оборону, але і проводять успішні контрнаступальні операції. Тому окупанти посилили обстріли по всій лінії зіткнення.

В інших районах Дніпропетровської області ніч минула спокійно. Російських окупаційних військ на території регіону немає.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах