У Дніпрі презентували нову марку "Українська мрія"

У Дніпрі презентували нову марку "Українська мрія" -

У Дніпрі презентували нову марку "Українська мрія" - фото: adm.dp.gov.ua

Події
28 червня 2022 15:58

Сьогодні, 28 червня, в центральному Головпоштамті Дніпра презентували та урочисто погасили нову марку. ЇЇ ввела в обіг Укрпошта до Дня Конституції.

На новій марці зобразили легендарний літак АН-225 "Мрія", який російські окупанти знищили у перші дні повномасштабної війни. Він був візитівкою України та найбільшим у світі повітряним судном, розповіли у Дніпропетровській ОВА. Дніпряни займали чергу ще з четвертої години ранку, аби купити нову марку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Дніпрі презентували нову марку -У Дніпрі презентували нову марку - фото: adm.dp.gov.ua

"Українська мрія" – це вже третя поштова марка, яку випустили під час війни. Попередні дві, "Русскій воєнний корабль, іді…!" та "Русскій воєнний корабль…Всьо!" викликали чималий ажіотаж серед українців. Ескіз нової марки розробила 11-річна школярка Софія Кравчук з Волині. На її малюнку "Мрія" прорізає зірковий небосхил, поруч – казковий літак. Він символізує Україну – квітучу та мрійливу.

Марку випустили накладом у три мільйрни. Придбати її нині можна у поштових відділеннях та онлайн-магазинах. Крім того, надрукували тематичні художні конверти та листівки.

Окрім марки, ще є конверти -Окрім марки, ще є конверти - фото: adm.dp.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах