Окупанти вдарили з артилерії по Криворізькому району

Окупанти вдарили з артилерії по Криворізькому району -

Окупанти вдарили з артилерії по Криворізькому району - фото умовне: oruzhie.info

Події
26 червня 2022 09:58

Вчора ввечері, 25 червня, російські окупанти обстріляли два села у Криворізькому районі на Дніпропетровщині.

У ДСНС Дніпропетровської області розповіли, що агресор вдарив з артилерії по Криворізькому району. Під ворожий обстріл потрапили два села – Велика Костромка та Мала Костромка.

Малу Костромку росіяни обстріляли забороненими касетними боєприпасами з реактивної системи залпового вогню "Ураган". По Великій Костромці вдарили зі ствольної артилерії. Влучили по двом вулицям.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Очільник Дніпропетровської облради Микола Лукашук розповів, що внаслідок обстрілів ніхто з місцевих мешканців не постраждав. У Малій Костромці була зруйнована одна господарча споруда, ще одна – згоріла.

Керівник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул повідомив, що на Криворізькому напрямку фронту ситуація зберігається напруженою, але контролюється Збройними силами України та військовою адміністрацією. За інформацією міністерства оборони, ворог несе значні втрати в живій силі та техніці, але при цьому продовжує вести обстріли вздовж усієї лінії зіткнення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах