У прокуратурі показали наслідки обстрілу Дніпропетровщини

У прокуратурі показали наслідки обстрілу Дніпропетровщини

У прокуратурі показали наслідки обстрілу Дніпропетровщини - фото: dnipr.gp.gov.ua

Події
25 червня 2022 17:24

Увечері 24 червня окупанти вкотре обстріляли Криворізький район Дніпропетровської області. Поцілили в Зеленодольську громаду.

Як повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, внаслідок ворожого обстрілу постраждала 60-річна жінка. Також частково зруйнований дачний будинок.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Дніпропетровській обласній прокуратурі показали наслідки обстрілів міста Зеленодольська. Будь-які військові об’єкти на даній території відсутні.

Через ворожі обстріли у Зеленодольську частково зруйнований будинокЧерез ворожі обстріли у Зеленодольську частково зруйнований будинок - фото: dnipr.gp.gov.ua

Прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом порушення звичаїв війниПрокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом порушення звичаїв війни - фото: dnipr.gp.gov.ua

У прокуратурі показали наслідки обстрілу ЗеленодольськаУ прокуратурі показали наслідки обстрілу Зеленодольська - фото: dnipr.gp.gov.ua

За процесуального керівництва Криворізької східної окружної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук зазначив, що щоденні обстріли Криворізького району пов‘язані з тим, що українські захисники відтісняють окупаційні війська вглиб Херсонщини. Тому ворог мститься і шляхом обстрілів цивільної інфраструктури намагається скувати наші війська. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах