Як у Дніпрі можна буде побачити парад планет

Як у Дніпрі можна буде побачити парад планет

Як у Дніпрі можна буде побачити парад планет - фото: knowhow.pp.ua

Події
24 червня 2022 18:30

24 червня всі українці можуть спостерігати парад планет. Це астрономічне явище, коли п’ять планет Сонячної системи опиняються по один бік від Сонця в одному ряді. Його можна побачити й у Дніпрі.

Як розповіла космічний гід Дніпровського планетарію Юлія Аврутіна, найкраще це робити в період з 24 по 26 червня. Проте, прокинутись для цього потрібно дуже рано, до сходу сонця. Найкращий час для спостереження за парадом планет після 3:00 до 4:47. Також аби побачити парад планет, потрібно виїхати за місто і повернутися обличчям на південний схід. Про це повідомляє "Суспільне".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зі сходу на південь можна буде спостерігати планети в тому ж порядку, в якому вони розташовані від Сонця. Першим буде Меркурій, за ним Венера. Трошки далі – Марс, Юпітер та Сатурн. На небосхилі відрізнити планети від зірок можна за мерехтінням.

Востаннє таке явище було 18 років тому у 2004 році, і це не повториться до 2040 року.

Астрологи кажуть, що парад планет вважається значним явищем, оскільки це пов'язано нібито з великим зміщенням енергії, яке переносить людство у мир та гармонію. Незважаючи на це, парад має енергію руйнувань і перетворень, що може допомогти людині позбутися "зайвого" з життя, прийняти вірні рішення, вийти з некомфортних ситуацій і знайти правильний шлях.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах